Prepare ingredients for spaghetti with sausages. Cut the sausages into round slices. Peel the onions and carrots and chop them.
Подготовьте продукты для спагетти с сосисками. Сосиски нарежьте круглыми дольками. Лук и морковь почистите, измельчите.
Prepare the pasta. Boil the product in salted water for 7-8 minutes (drop the spaghetti into boiling water). Leave 200 ml of water after draining the spaghetti to simmer the dish.
Подготовьте макаронные изделия. Отварите продукт в подсоленной воде 7-8 минут (спускайте спагетти в кипящую воду). Оставьте 200 мл воды после слива спагетти для тушения блюда.
Prepare spaghetti with sausages. Fry the sausages with butter until golden brown, then set aside on a separate plate. Then fry the onions and carrots for 5-7 minutes. Add paprika, salt and pepper. Add sausages, tomato paste, and the remaining spaghetti water. Stir. Simmer for 3-4 minutes.
Приготовьте спагетти с сосисками. Обжарьте с маслом сосиски до румяной корочки, затем отложите в отдельную тарелку. После обжарьте лук и морковь 5-7 минут. Добавьте паприку, соль и перец. Выложите сосиски, пасту из томатов, воду, которую оставили после спагетти. Перемешайте. Тушите 3-4 минуты.
Place spaghetti on plates and top with sausages and vegetables. Serve to the table.
Выложите спагетти в тарелки, сверху — зажарку из сосисок и овощей. Подавайте к столу.