Thaw frozen broccoli completely, wash and peel fresh broccoli. Cut into small cubes. Wash the tomatoes, scald with boiling water and peel, finely chop the pulp. Peel the onion and garlic, wash and finely chop. To serve, grate the cheese on a fine grater. Prepare a cooking pot and frying pan.
Замороженную брокколи полностью разморозьте, помойте и почистите свежую. Нарежьте маленькими кубиками. Помидоры помойте, ошпарьте кипятком и очистите от кожицы, мелко нарежьте мякоть. Лук и чеснок очистите, помойте и мелко нарежьте. Сыр для подачи натрите на мелкой терке. Подготовьте кастрюлю для варки и сковороду.
Process the broccoli. Pour water into a saucepan, bring to a boil and place the broccoli in it. Cook the cabbage for 3-4 minutes until soft.
Обработайте брокколи. В кастрюлю налейте воду, доведите до кипения и опустите в нее брокколи. Поварите капусту 3-4 минуты, пока не станет мягкой.
Cook the spaghetti. Boil the water in which the broccoli was cooked, add salt and add spaghetti. Cook them al dente, pour some of the water into a cup, and drain the rest.
Сварите спагетти. Вскипятите воду, в которой варились брокколи, посолите и положите в нее спагетти. Сварите их al dente, часть воды отлейте в чашку, остальную слейте.
Fry the vegetables. Heat olive oil in a frying pan and fry the onion in it until golden brown. Add the garlic to the onions and fry them together for another 2-3 minutes. Then add broccoli, tomatoes, salt and pepper to the pan, mix thoroughly and simmer for another 2-3 minutes.
Пожарьте овощи. Разогрейте на сковороде оливковое масло и обжарьте на нем лук до золотистого цвета. Добавьте к луку чеснок и пожарьте их вместе еще 2-3 минуты. Затем положите в сковороду брокколи, помидоры, соль и перец, тщательно перемешайте и тушите еще 2-3 минуты.
Prepare spaghetti with broccoli. Place the finished pasta and vegetables in a saucepan, add the remaining cooking water and keep for 2 minutes over medium heat, stirring. Then remove the dish from the heat and serve.
Приготовьте спагетти с брокколи. Готовую пасту и овощи переложите в кастрюлю, залейте оставшейся от варки водой и подержите 2 минуты на среднем огне, помешивая. Затем снимите блюдо с огня и подавайте к столу.
Place the finished broccoli pasta on plates and sprinkle with grated Parmesan.
Готовую пасту с брокколи разложите по тарелкам и посыпьте тертым пармезаном.