Peel and wash the mushrooms, peel the garlic.
Очистите и помойте грибы, почистите чеснок.
From already washed mushrooms, carefully remove the stems. Set them aside in a separate container. Next we will use them for filling.
От уже помытых грибов, аккуратно отсоедините ножки. Отложите их в отдельную емкость. Далее мы будем использовать их для начинки.
Grate the cheese onto a coarse grater, then finely chop the mushroom stems and herbs. Press the garlic into a garlic press. Then you need to mix all these ingredients, also add salt and ground pepper.
Натрите сыр на крупную терку, далее мелко порежьте ножки от грибов и зелень. Выдавите чеснок на чеснокодавку. Затем нужно смешать эти все ингредиенты, также добавьте соль и молотый перец.
You should fill the mushroom caps with the filling, pressing the filling down with your fingers. Wrap each mushroom in a strip of bacon. Fry the mushrooms on hot coals or in a frying pan on both sides until cooked.
Вам следует наполнить шляпки от грибов начинкой, приминая начинку пальчиками. Обверните каждый грибочек полоской бекона. Обжарьте грибочки на горячих углях или сковороде, с двух сторон, до готовности.
It is better to serve the mushrooms hot, in the form of a canapé; place a cherry tomato on the mushrooms and pierce them with a wooden skewer. For a more refined taste, you can sprinkle the canapes with dry, spicy herbs (basil, oregano).
Лучше подавайте грибочки горячими, в виде канапе, на грибы положите помидорчик черри и проткните деревяной шпажкой. Для более изысканного вкуса, можно присыпать канапе сухими, пряными травами (базилик, орегано).