Soak the beans overnight. Wash the broccoli and boil for a few minutes until soft but not overcooked. Rinse the rice several times until the water becomes completely clear. Remove the shell and head from the shrimp, leaving only the tails. Cut the radishes into circles and the cherry tomatoes into halves. Wash the spinach.
Фасоль замочите на ночь. Брокколи помойте и отварите в течение нескольких минут до мягкости, но не переварите. Рис промойте несколько раз, пока вода не станет абсолютно прозрачной. У креветок удалите панцирь и голову, оставляя только хвостики. Редис нарежьте кружочками, а черри на половинки. Шпинат помойте.
Pour fresh water over the beans and cook until tender. Boil the rice, add rice vinegar and lemon juice to it, stir. Sprinkle the shrimp with chili sauce and fry in olive oil.
Фасоль залейте свежей водой и сварите до готовности. Рис отварите, добавьте к нему рисовый уксус и сок лимона, перемешайте. Креветки сбрызните соусом чили и обжарьте на оливковом масле.
Assemble the poke by placing rice on the bottom of a deep plate, then shrimp, beans, broccoli, tomatoes, spinach and radishes in turn. All ingredients should be visible and not cover each other. Sprinkle the shrimp with lemon juice and sprinkle with sesame seeds.
Соберите поке, положив на дно глубокой тарелки рис, далее по очереди креветки, фасоль, брокколи, томаты, шпинат и редис. Все ингредиенты должны быть видны и не закрывать друг друга. Креветки сбрызните лимонным соком, и все посыпьте кунжутом.
Serve the poke bowl with a glass of sauvignon, or better yet, albariño.
К тарелке поке подайте бокал совиньон, а лучше альбариньо.