Trim the pork from unnecessary fibers, wash and dry. Peel and wash the garlic. Prepare a sleeve in which you will bake the meat.
Зачистите свинину от ненужных волокон, помойте и обсушите. Чеснок очистите и помойте. Приготовьте рукав, в котором будете запекать мясо.
Mix all spices and salt. Sprinkle them all over the pork. Make slits in the meat and stuff with garlic.
Смешайте все специи и соль. Обсыпьте ними свинину со всех сторон. Сделайте надрезы в мясе и нашпигуйте чесноком.
Place the meat in a sleeve, place on a baking sheet and place in the oven. Bake first for 20 minutes at 220 degrees, then reduce the temperature to 180 degrees and keep it in the oven for another 2 hours. Cool the finished boiled pork and place it in the refrigerator, wrapped in cling film.
Переложите мясо в рукав, выложите на противень и отправьте в духовку. Запекайте сначала 20 минут при 220 градусах, затем убавьте температуру до 180 градусов и держите его в духовке еще 2 часа. Готовую буженину остудите и отправьте в холодильник, завернув в пищевую пленку.
Serve the boiled pork on sandwiches or sliced. Place the meat on lettuce leaves and garnish with vegetables and other herbs. Serve toast or bread.
Подавайте буженину на бутербродах или в нарезанном виде. Положите мясо на листья салата, украсьте овощами и другой зеленью. Подайте тосты или хлеб.