Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Set the beef to cook and cut the sausages into cubes and the sausages into rings. Fry finely chopped onion, then sausages and sausages.
Поставьте варить говядину и нарежьте колбасы брусочками, а сосиски - кольцами. Обжарьте мелко нарезанный лук, затем - колбасы и сосиски.
Cut the cucumbers into cubes and fry. Then stir in the tomato and simmer for 10 minutes under the lid.
Огурцы нарежьте брусочками и обжарьте. Затем вмешайте к ним томат и тушите 10 минут под крышкой.
Add the meat and potatoes cut into cubes into the broth. When the potatoes are cooked, add the roaster with the sausages. At the end, add the greens and lemon and cucumber juice.
В бульон всыпьте нарезанное брусочками мясо и картофель. Когда картофель сварится, загрузите обжарку с колбасами. В конце всыпьте зелень и влейте сок лимона и огурцов.
Serve the solyanka with a slice of lemon. Place chopped olives and a spoonful of sour cream on a plate. Serve bread and greens.
Подайте солянку с долькой лимона. Положите в тарелку нарезанные маслины и ложку сметаны. Подайте хлеб и зелень.