Prepare and measure all the necessary ingredients.
Подготовьте и отмерьте все необходимые ингредиенты.
Place chocolate ricotta in one bowl and vanilla (or regular) ricotta in another. Add 100 g of yoghurt and 2 eggs to each bowl. Mix thoroughly with a whisk.
Выложите в одну миску шоколадную рикотту, в другую — ванильную (или обычную). Добавьте в каждую миску по 100 г йогурта и по 2 яйца. Тщательно перемешайте венчиком.
Pour 40 g of semolina and 50 g of sugar into each bowl.
Всыпьте в каждую миску по 40 г манки и по 50 г сахара.
Preheat the oven to 180°C. Line a baking pan with parchment or grease with butter.
Разогрейте духовку до 180 °С. Застелите форму для выпечки пергаментом или смажьте сливочным маслом.
Use a tablespoon to place the contents of both bowls in turn to create a pattern.
Столовой ложкой выкладывайте по очереди содержимое обеих мисок — чтобы получился узор.
Bake the casserole for 45 minutes. Cool slightly, garnish with grated chocolate, slice and serve.
Выпекайте запеканку 45 минут. Немного остудите, украсьте тертым шоколадом, нарежьте и подавайте.