Wash the potatoes, peel and cut into cubes. Peel and grate the carrots, finely chop the onion. Rinse the meat under running water.
Картофель вымойте, очистите и нарежьте на кубики. Морковь очистите и натрите на терке, лук мелко нарежьте. Мясо промойте под струей воды.
Cook the meat in boiling water for 1 hour.
Варите мясо в кипящей воде 1 час.
Add diced potatoes there. Immediately after the potatoes, throw the pasta into the soup.
Туда же добавьте картофель, нарезанный кубиками. Сразу после картофеля бросьте в суп макароны.
Prepare the frying: fry the finely chopped onion, after it is slightly fried, add the grated carrots. Fry everything until golden brown.
Приготовьте зажарку: обжарьте мелко нарезанный лук, после того, как он чуть поджарится добавьте натертую морковь. Обжаривайте все до золотистого цвета.
After 20 minutes, throw the fry into the water and cook everything together for another 10-15 minutes. Add bay leaf at the end. Salt the soup to taste.
Спустя 20 минут бросьте в воду зажарку и варите все вместе еще 10-15 минут. В конце добавьте лавровый лист. Посолите суп по вкусу.
Remove the meat, wait until it cools slightly, chop and add to the soup.
Достаньте мясо, дождитесь, пока оно немного остынет, нарежьте и добавьте в суп.
Serve the chicken soup with a slice of black bread with cottage cheese.
Подавайте к куриному супу кусочек черного хлеба с творожным сыром.