Prepare and measure all the necessary ingredients.
Подготовьте и отмерьте все необходимые ингредиенты.
Grate the zucchini on a coarse grater, add salt and squeeze well. Add eggs, flour, herbs. Mix well.
Кабачки натрите на крупной терке, посолите и хорошо отожмите. Добавьте яйца, муку, зелень. Хорошо перемешайте.
Line a baking sheet with parchment and spread the mixture onto it in an even layer. Bake for 50 minutes at 200˚C.
Застелите противень пергаментом и выложите на него равномерным слоем смесь. Выпекайте 50 минут при 200 ˚C.
Spread the prepared and cooled zucchini crust with a mixture of sour cream and mayonnaise (you can only use sour cream or cream cheese) with garlic. You can add chopped herbs to the sauce.
Приготовленный и остывший корж из кабачков намажьте смесью сметаны и майонеза (можно только сметану, или сливочный сыр) с чесноком. В соус можно добавить порубленной зелени.
Place tomatoes cut into thin slices on the self-made crust and roll the crust into a roll. You can serve it right away, but it tastes better when it sits in the refrigerator.
На самзанный корж выложите нарезанные тонкими пластинами помидоры и сверните корж в рулет. Подавать можно сразу, но вкуснее когда он постоит в холодильнике.