Prepare and measure all the necessary ingredients.
Подготовьте и отмерьте все необходимые ингредиенты.
Prepare the pepper filling. To do this, mix minced meat, rice, salt, and ground black pepper.
Подготовите начинку перцев. Для этого смешайте фарш, рис, соль, чёрный молотый перец.
Remove stems and seeds from peppers.
Очистите перцы от плодоножек и семян.
Stuff the peppers tightly with the prepared minced meat and set aside.
Плотно начините перцы подготовленным фаршем и отложите в сторону.
Grate the carrots on a coarse grater, cut the onion into half rings, fry in a saucepan with a small amount of vegetable oil until the onion is transparent. Add tomato paste, stir. Pour in water, salt, pepper and sprinkle with smoked paprika to taste.
Морковь натрите на крупной тёрке, лук нарежьте полукольцами, поджарьте в кастрюле на небольшом количестве растительного масла до прозрачности лука. Добавьте томатную пасту, перемешайте. Влейте воду, посолите, поперчите и посыпьте копченой паприкой по вкусу.
Add stuffed peppers to the resulting sauce, simmer covered over low heat for 35 minutes until the rice is cooked.
В полученный соус сложите фаршированные перцы, тушите под крышкой на медленном огне 35 мин., до готовности риса.
Serve with fresh herbs and sour cream.
Подавайте со свежей зеленью и сметаной.