Prepare and measure all the necessary ingredients.
Подготовьте и отмерьте все необходимые ингредиенты.
Beat the eggs with sugar and a pinch of salt very thoroughly into a light, thick mass.
Взбейте очень тщательно яйца с сахаром и щепоткой соли в светлую густую массу.
Sift the flour into the egg-sugar mixture in parts and gently mix with a spatula from bottom to top.
Муку частями просейте в яично-сахарную смесь и аккуратно перемешайте лопаткой движениями снизу вверх.
Place half of the dough into a greased baking dish. Arrange the sliced apples in the pan and pour the remaining batter on top.
В смазанную маслом форму для запекания выложите половину теста. Разложите нарезанные яблоки по форме и сверху залейте оставшимся тестом.
Bake the apple charlotte for 30 minutes at 180˚C.
Выпекайте яблочную шарлотку в течение 30 минут при температуре 180 ˚C.
Sprinkle the cooled charlotte with powdered sugar.
Остывшую шарлотку присыпьте сахарной пудрой.