Prepare and measure all the necessary ingredients.
Подготовьте и отмерьте все необходимые ингредиенты.
Soak the dryers in milk.
Вымочите сушки в молоке.
Finely chop the onion, add to the minced meat, salt and pepper. Add a tablespoon of mayonnaise. Mix everything well.
Мелко нарежьте лук, добавьте в фарш, посолите, поперчите. Добавьте столовую ложку майонеза. Хорошо всё перемешайте.
Place the soaked dryers in an even layer on a greased baking sheet. Spread the prepared minced meat on the drying surfaces.
На смазанный маслом противень выложите ровным слоем размоченные сушки. Распрелите на сушках приготовленный фарш.
Bake for 30 minutes at 160˚C. 10 minutes before cooking, sprinkle with grated cheese.
Выпекайте 30 минут при температуре 160 ˚C. За 10 минут до готовности посыпьте тертым сыром.