Prepare the ingredients and turn on the waffle iron to heat up.
Подготовьте продукты, включите на разогрев вафельницу.
Melt the margarine in a water bath or in the microwave at the lowest power.
Растопите маргарин на водяной бане или в микроволновке на самой низкой мощности.
Lightly beat the eggs and all the sugar with a whisk or fork.
Слегка взбейте венчиком или вилкой яйца и весь сахар.
Add margarine to the mixture and stir. The dough should turn out like thick sour cream.
В смесь добавьте маргарин и перемешайте. Тесто должно получиться как густая сметана.
Add flour to the mixture and stir until smooth (you can sift the flour if you wish).
Всыпьте в смесь муку и размешайте до однородной массы (просеивать муку можете по желанию).
Drop the batter evenly, one tablespoon at a time, into the hot waffle iron.
По столовой ложке равномерно выкладывайте тесто в горячую вафельницу.
Press the waffle iron down for 30 seconds, then gently roll it into a tube with a fork.
Прижмите вафельницу на 30 секунд, затем аккуратно вилочкой закручивайте в трубочку.
Fill the tubes with your favorite filling or simply sprinkle powdered sugar on top through a strainer.
Начините трубочки вашей любимой начинкой или просто посыпьте сверху сахарной пудрой через ситечко.