Prepare and measure all the necessary ingredients.
Подготовьте и отмерьте все необходимые ингредиенты.
Peel the apples, cut them as desired, into slices or cubes. To prevent the apples from turning brown, you can sprinkle them with lemon juice.
Очистите яблоки от кожуры, нарежьте произвольно, можно ломтиками или кубиками. Чтобы яблоки не приобрели коричневый цвет можно сбрызнуть соком лимона.
Beat the eggs with a mixer for 5 minutes, gradually adding sugar and vanilla sugar until white foam.
Яйца взбейте миксером на протяжении 5 минут, постепенно добавляя сахар и ванильный сахар, до белой пены.
Sift flour and baking powder into the resulting egg mixture. Mix gently with a spatula.
В полученную яичную смесь просейте муку с разрыхлителем. Аккуратно перемешайте лопаткой.
Grease the mold with butter, lay out half the apples, fill with half the dough, then repeat this step again (apples, dough on top).
Форму смажьте сливочным маслом, выложите половину яблок,залейте половиной теста, далее повторите этот шаг ещё раз (яблоки, сверху тесто).
Preheat the oven to 180˚C, it is better to turn on the oven at the beginning of cooking, so that by the time you have to put the pie in, the oven is already preheated and the dough does not fall.
Разогрейте духовку до 180 ˚C, лучше включать духовку в начале приготовления, чтобы к моменту, когда приходится ставить пирог, духовка уже была разогрета и тесто не опало.
Bake for 50 minutes. Check readiness with a toothpick.
Выпекайте 50 минут. Готовность проверяйте зубочисткой.
The finished pie can be sprinkled with powdered sugar.
Готовый пирог можно посыпать сахарной пудрой.