Prepare and measure all the necessary ingredients.
Подготовьте и отмерьте все необходимые ингредиенты.
Wash and clean the fish. Cut into steaks.
Помойте и очистите рыбу. Нарежьте на стейки.
Rub the steaks with fish spices and salt. Leave to marinate for 20 minutes.
Натрите стейки специями для рыбы и солью. Оставьте мариноваться на 20 минут.
Boil the rice in salted water until tender. For 2 cups of rice, take 4 cups of water.
В подсоленой воде отварите рис до готовности. На 2 стакана риса берется 4 стакана воды.
Place the marinated steaks in one place on the side and top with the vegetable mixture. Bake at 180˚C for 30 minutes under foil.
Замаринованные стейки выложьте в один на притвне, сверху засыпьте овощной смесью. Запекайте при 180 ˚C 30 минут под фольгой.
Remove the foil and bake for another 10 minutes.
Снимите фольгу и запекайте еще 10 минут
Serve this dish with a light salad. Be sure to pour lemon juice over the fish.
Подавать это блюдо с лёгким салатом. Рыбу обязательно полейте лимонным соком.