Prepare and measure all the necessary ingredients.
Подготовьте и отмерьте все необходимые ингредиенты.
Beat the eggs until light peaks form.
Взбейте яйца до лёгких пик.
Add sour cream and milk, mix well.
Добавьте сметану и молоко, хорошо перемешайте.
Add flour, soda and sugar, dissolved in lemon juice, mix.
Добавьте муку, погашенную лимонным соком соду и сахар, перемешайте.
Slice the apples and place in a greased pan, pour the batter into the pan.
Нарежьте яблоки и выложьте в смазанную маслом форму, вылейте тесто в форму.
Bake in the oven at 180˚C for 30 minutes.
Выпекайте в духовке при 180 ˚C 30 мин.
Sprinkle the finished charlotte with powdered sugar and vanilla sugar.
Готовую шарлотку присыпьте сахарной пудрой с добавлением ванильного сахара.