Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Finely chop the basil. Beat the eggs and add basil, salt and Tabasco sauce. Pour olive oil into a hot frying pan and pour in the beaten eggs. Fry on one side until the omelette is browned.
Базилик мелко нарежьте. Яйца взбейте и добавьте базилик, соль и соус табаско. На горячую сковороду налейте оливковое масло и вылейте взбитые яйца. Жарьте с одной стороны пока омлет не подрумянится.
Cut the avocado in half, remove the pit and cut the half crosswise into pieces. Flip the omelette and place the chopped avocado half on top. Fry until done and wrap in a tube.
Авокадо разрежьте пополам, отделитекосточку и нарежьте половинку поперек на куски. Переверните омлет и положите сверху порезанную половинку авокадо. Жарим до готовности и заверните в трубочку.
Serve garnished with greens. If desired, you can add sour cream and fresh vegetables.
Подавайте украсив зеленью. По желанию можно добавить сметану и свежие овощи.