Soak the beans for 12 hours.
Замочите фасоль на 12 часов.
Over low heat, fry finely chopped onions and tomatoes with salt until golden brown.
На небольшом огне пожарьте до золотисной корочки мелконарезанный репчатый лук и помидоры с добавлением соли.
Cut the veal into pieces and add to the prepared vegetables, pepper to taste. Cook over low heat for about an hour.
Нарезать телятину на кусочки и добавьте к готовым овощам, поперчите по вкусу. На медленном огне готовьте около часа.
Boil the beans in salted water. The beans are cooked for about 40 minutes.
Отварите фасоль в подсоленной воде. Фасоль варится около 40 минут.
Drain the water from the pan with the beans, add the meat and onions and mix well.
Слейте воду из кастрюли с фасолью, добавьте мясо с луком и хорошо перемешайте.
You can serve it in a beautiful saucepan or place it on plates. Pairs perfectly with red wine.
Можно подать в красивой кастрюле или срузу разложить по тарелкам. Прекрасно сочетается с красным вином.