First, prepare all the necessary products. Wash the beets, carrots, potatoes and cook until done. Carrots and potatoes about 40 minutes. Beets for about 2 hours. After cooking, cool the vegetables and peel them. Wash the eggs and cook for 15 minutes after boiling. Then run the eggs under cold water for a few minutes and peel them.
Для начала поготовьте все необходимы продукты. Помойте свеклу, морковь, картофель и поставьте варить до готовности. Морковь и картофель около 40 минут. Свекла около 2-х часов. После варки остудите овощи и очистите. Помойте яйца и поставьте варить на 15 минут после закипания. Затем поставьте яйца под холодную воду на несколько минут и очистите их.
Start assembling your snacks. For the first layer, grate the peeled potatoes on a coarse grater and distribute over the entire area of the salad bowl. Lubricate the first layer with 1-2 tablespoons of mayonnaise.
Начните собирать закуску. Для первого слоя очищенную картошку натрите на крупной терке и распределите по всей площади салатницы. Смажьте первый слой 1-2 ложками майонеза.
Cut the herring into small cubes and place the second layer. Lubricate it with 1-2 tablespoons of mayonnaise.
Нарежьте селедку маленькими кубиками и выложите второй слой. Смажьте его 1-2 ложками майонеза.
Grate the eggs on a coarse grater and spread the third layer. Lubricate with mayonnaise.
Натрите яйца на крупной терке, распределите третий слой. Смажьте майонезом.
Grate the carrots on a coarse grater and brush this layer with mayonnaise.
Морковь натрите на крупной терке и смажьте этот слой майонезом.
Also grate the beets on a coarse grater for the fifth layer and brush with mayonnaise. If desired, you can garnish with dill. The dish is ready.
Свеклу также натрите на крупной терке для пятого слоя и смажьте майонезом. При желании можно украсить укропом. Блюдо готово.