Prepare and measure all the necessary ingredients.
Подготовьте и отмерьте все необходимые ингредиенты.
Wash the chicken breast, cut lengthwise, dry, salt, add seasonings, and let stand in the refrigerator for 30 minutes.
Промойте куриную грудку, разрежьте вдоль, высушите, посолите, добавьте приправы, дайте постоять в холодильнике 30 минут.
Wash the vegetables, cut the tomato and onion into rings.
Промойте овощи, нарежьте помидор и лук кольцами.
Prepare the sauce. Mix mayonnaise, ketchup (or adjika), mustard, best in a 2:1:1 ratio so that it is not too bitter or spicy.
Приготовьте соус. Смешайте майонез, кетчуп (или аджику), горчицу, лучше всего в соотношении 2:1:1, чтобы не было слишком горько или остро.
Remove the breast from the refrigerator, pour a little oil into the frying pan, fry over high heat for a few minutes on each side to form a small crust. Set the breast aside.
Достаньте грудку из холодильника, налейте немного масла на сковородку, жарьте на большом огне по несколько минут на каждой стороне, чтобы образовалась небольшая корочка. Отложите грудку в сторону.
Cut the bun lengthwise and fry each half in a still hot frying pan for about 30 seconds.
Разрежьте булочку вдоль и поджарьте на еще неостывшей сковородке примерно по 30 секунд каждую половинку.
Fold the burger: first add sauce to the bottom of the bun, then onion, chicken breast, cheese (on the still hot breast so that it melts), tomato. Cover with the top of the bun.
Сложите бургер: на нижнюю часть булочки добавьте сначала соус, затем лук, куриную грудку, сыр ( именно на еще горячую грудку, чтобы расплавился), помидор. Накройте верхней частью булочки.