Prepare your ingredients. The oil should be at room temperature. Rinse the eggs and orange under water.
Подготовьте ингредиенты. Масло должно быть комнатной температуры. Яйца и апельсин промойте под водой.
Remove the zest from the orange. Squeeze the orange juice.
С апельсина снимите цедру. Выжмите сок апельсина.
Grind the butter with sugar.
Масло разотрите с сахаром.
Add eggs and mix thoroughly until smooth.
Добавьте яйца и тщательно перемешайте до однородности.
Add orange juice, zest, vanillin and salt, stir
Добавьте сок апельсина, цедру, ванилин и соль, перемешайте
Add flour, baking powder and knead into a stiff dough.
Добавьте муку, разрыхлитель и замесите не крутое тесто.
Place the dough in molds to fill 2/3 of the volume and place in an oven preheated to 180° for 20-25 minutes.
Поместите тесто в формочки на 2/3 объема и поставьте в разогретую до 180° духовку на 20-25 минут.
Before serving, sprinkle with powdered sugar or pour over chocolate. You can decorate with fresh berries.
Перед подачей посыпьте сахарной пудрой или полейте шоколадом. Можно украсить свежими ягодами.