Prepare and measure all the necessary ingredients.
Подготовьте и отмерьте все необходимые ингредиенты.
Rinse all vegetables well and cut into rings of medium thickness, grate the cheese.
Все овощи хорошо промойте и нарежьте кольцами средней толщины, натрите сыр.
Grease a baking sheet with sunflower oil and begin to form pyramids on it.
Противень смажьте подсолнечным маслом и начните формировать на нём пирамидки.
Add a drop of mayonnaise to one zucchini ring, top with an onion ring, add a drop of mayonnaise on top of the onion.
На одно кольцо кабачка добавьте каплю майонеза, сверху кольцо лука, добавьте каплю майонеза поверх лука.
In the next layer of the pyramid, place a thin ring of tomato, a thin layer of onion, and another drop of mayonnaise.
Следующим слоем пирамидки положите тонкое кольцо томата, тонкий слой лука, и еще одну каплю майонеза.
Place an eggplant ring on top, then a drop of mayonnaise, sprinkle with grated cheese. Add salt if required.
Сверху положите кольцо баклажана, затем каплю майонеза, посыпьте тертым сыром. Если требуется, посолите.
Make several similar pyramids, then place in an oven preheated to 180˚C for 35 minutes. Periodically open the oven and watch how the pyramids are fried. If the cheese starts to burn, turn down the heat.
Сделайте несколько подобных пирамидок, затем поставьте в прогретую до 180 ˚C духовку на 35 минут. Периодически открывайте духовку и смотрите как прожариваются пирамидки. Если сыр начинает подгорать, то убавьте нагрев.
The dish is completely independent, so it does not require any accompaniment.
Блюдо является вполне самостоятельным, поэтому не требует какого-то сопровождения.