Boil the rice. Peel and grate the carrots. Peel the bell pepper. Rinse the greens.
Отварите рис. Очистите и натрите на терке морковь. Очистите болгарский перец. Промойте зелень.
Add rice and grated carrots to the minced meat. Salt and pepper to taste. Mix all ingredients well.
В фарш добавьте рис и тертую морковь. Посолите и поперчите по вкусу. Хорошо перемешайте все ингредиенты.
Prepare the vegetables for the dressing: chop the peppers and herbs, grate the carrots, peel the tomatoes by dipping them in boiling water for 3 minutes and then in cold water. Cut the tomatoes into cubes.
Приготовьте овощи для заправки: перец и зелень нарежьте, морковь натрите на терке, помидоров снимите кожуру, опустив их в кипяток на 3 минуты, а затем в холодную воду. Помидоры нарежьте кубиками.
Fry the carrots in vegetable oil, add peppers, tomatoes, and herbs. Fry everything together a little, add salt and spices to taste.
На растительном масле обжарьте морковь, добавьте перец, помидоры, зелень. Немного обжарьте все вместе, добавьте по вкусу соль и специи.
Cut off the thickened part of Chinese cabbage and disassemble the head into individual leaves.
У пекинской капусты срежьте утолщенную часть и разберите кочан на отдельные листья.
Place the cabbage leaves in a suitable container and pour boiling water over them for 5 minutes. Then drain the water, cool the leaves and dry them.
Сложите листья капусты в подходящую посуду, залейте кипятком на 5 минут. Затем воду слейте, листья остудите и обсушите.
Place a small amount of minced meat on each leaf of Chinese cabbage and roll up the cabbage rolls. If the cabbage leaf has a hard thickening, you can carefully beat it off with a meat mallet.
На каждый лист пекинской капусты выложите небольшое количество фарша и сверните голубцы. Если лист капусты имеет жесткое утолщение, можно осторожно отбить его молотком для мяса.
Place some of the dressing on the bottom of the saucepan and place the cabbage rolls tightly. Place the rest of the dressing on top and add a little water. Bring to a boil, reduce heat and cook cabbage rolls for 30-40 minutes until done.
На дно сотейника выложите часть заправки и уложите плотно голубцы. Сверху выложите остальную заправку и добавьте немного воды. Доведите до кипения, уменьшите огонь и готовьте голубцы в течение 30-40 минут до готовности.
Serve the cabbage rolls hot, always with sour cream, garnished with a sprig of parsley.
Подавайте голубцы горячими, обязательно со сметаной, украсив веточкой петрушки.