For convenience, prepare the dough, immediately cut into large circles for khinkali. Rinse and dry the greens.
Для удобства приготовьте тесто, сразу нарезанное большими кружочками для хинкали. Промойте и обсушите зелень.
Grind the cheese and parsley in a blender. The filling should be in small pieces.
Сыр вместе с петрушкой измельчите в блендере. Начинка должна получиться мелкими кусочками.
Add a spoonful of vegetable oil to the mixture and stir. There is no need to add salt, there is enough of it in the cheese.
Добавьте в смесь ложку растительного масла и перемешайте. Соль добавлять не надо, в сыре ее достаточно.
Place the mixture in the center of the dough circles.
Выложите смесь в центр кружочков теста.
Brush the edges of the dough with water and pinch them together in a circle.
Края теста смажьте водой и защепите их по кругу.
Place the khinkali in a multicooker/steamer for 30 minutes. If you don’t have it, you can put them in the oven at 180 degrees for the same time.
Отправьте хинкали на 30 минут в мультиварку-пароварку. Если ее нет, можно на это же время поставить их в духовку при температуре 180 градусов.