Prepare the vegetables: wash, peel, cut into small cubes of approximately the same size. If you want to prepare homogeneous caviar using a blender, you can cut it randomly, but not too coarsely.
Подготовьте овощи: помойте, почистите, нарежьте небольшими кубиками, примерно одинакового размера. Если Вы хотите приготовить однородную икру при помощи блендера, резать можно хаотично, но не слишком крупно.
Place the onion in a frying pan with heated vegetable oil, fry for a minute, then, at intervals of about 1 minute, add the rest of the vegetables: carrots, peppers, eggplants. Fry everything together for 10 minutes.
В сковороду с разогретым растительным маслом выложите лук, обжарьте в течение минуты, после чего, с интервалом примерно в 1 минуту, добавьте остальные овощи: морковь, перец, баклажаны. Обжарьте все вместе минут 10.
When the vegetables are soft, add tomato paste, garlic, lemon juice, sugar, salt and pepper to taste.
Когда овощи стали мягкими, добавьте к ним томатную пасту, чеснок, лимонный сок, сахар, соль и перец по вкусу.
After 5 minutes of frying, pour in a little (200 ml) water, simmer everything together until fully cooked. The caviar is ready.
Через 5 минут обжаривания, влейте немного (200 мл) воды, протушите все вместе до полной готовности. Икра готова.
This caviar can be served hot or cold, on toasted crispy toast with your favorite herbs.
Подавать такую икру можно и в горячем, и в холодном виде, на поджаренных хрустящих тостах с любимой зеленью.