Lay out all the ingredients in front of you. Wash and peel the vegetables. Boil the potatoes. Clean the herring.
Разложите все ингредиенты перед собой. Помойте и очистите овощи. Картофель отварите. Сельдь очистите.
Cut the potatoes into 4-6 pieces. Cut the onion into feathers. Combine all marinade ingredients in a bowl and mix thoroughly.
Картофель разрежьте на 4-6 частей. Лук нарежьте перьями. В миске смешайте все ингредиенты для маринада, тщательно перемешайте.
Add onion and chopped herring to the marinade. If you have time, leave the onions and herring in the marinade for a couple of hours, this will improve the taste of the dish.
Добавьте в маринад лук, нарезанную кусочками сельдь. Если у вас есть время, оставьте лук с сельдью в маринаде на пару часов, это улучшит вкус блюда.
Add potatoes and chopped dill. The appetizer is ready.
Добавьте картофель и нарезанный укроп. Закуска готова.
When serving, place the appetizer on crispy lettuce leaves.
При подаче выложите закуску на хрустящие салатные листья.