Lay out all the ingredients in front of you. Prepare vegetables and meat.
Разложите все ингредиенты перед собой. Подготовьте овощи и мясо.
Cut the cucumbers into cubes approximately 3-4 cm long, place in a deep bowl, adding 0.5 tsp. salt.
Огурцы нарежьте брусочками примерно по 3-4 см длиной, отправьте в глубокую миску, добавив 0.5 ч.л. соли.
Finely chop the garlic and chili, cut the onion into feathers and add to the cucumbers.
Чеснок и чили мелко нарубите, лук нарежьте перьями и добавьте к огурцам.
Cut the meat into the same cubes as the cucumbers. Fry until deliciously golden brown, add soy sauce, simmer for 3-4 minutes.
Мясо нарежьте такими же брусочками, как и огурцы. Обжарьте до аппетитной румяной корочки, влейте соевый соус, тушите 3-4 минуты.
Pour vinegar into a bowl with vegetables, add sugar, paprika, coriander. Transfer the finished meat to a bowl with cucumbers, stir. Transfer the salad to a convenient container and refrigerate for at least 8 hours. Vegetables and meat will be marinated and imbued with flavors and aromas.
В миску с овощами влейте уксус, всыпьте сахар, паприку, кориандр. Переложите готовое мясо в миску с огурцами, перемешайте. Переложите салат в удобный контейнер, уберите в холодильник минимум на 8 часов. Овощи и мясо промаринуются, напитаются вкусами и ароматами.
When serving, garnish the dish with fresh cilantro or green onions and sprinkle with sesame seeds.
При подаче украсьте блюдо свежей кинзой или зеленым луком, посыпьте кунжутом.