Prepare all ingredients according to the list. Use strong and medium-fruited cucumbers, as the appetizer will look beautiful in them. Wash the vegetables and dry with a towel. Remove the cream cheese a little in advance so that it becomes more pliable when mixed with other ingredients.
Подготовьте все ингредиенты по списку. Огурцы используйте крепенькие и среднеплодные, так как в них закуска будет смотреться красиво. Вымойте овощи и вытрите насухо полотенцем. Сливочный сыр достаньте чуть заранее, чтобы он стал более податливым при перемешивании его с другими ингредиентами.
Cut the cucumber in half lengthwise. Try to make sure the halves are approximately the same size. Take a teaspoon and use it to remove the core of the cucumber, namely the seeds. We won't need them in the recipe. Turn the cucumber halves over to drain the cucumber juice.
Огурец разрежьте вдоль пополам. Постарайтесь сделать так, чтобы половинки были примерно одинакового размера. Возьмите чайную ложку и с ее помощью удалите сердцевину огурца, а именно семечки. Они нам в рецепте не пригодятся. Половинки огурцов переверните, чтобы с ним стекал огуречный сок.
Now move on to preparing the creamy filling for the cucumber. Fry the seeds over medium heat in a dry frying pan, stirring them constantly to prevent them from burning. This will take approximately 3 minutes. Then transfer them to any small container.
Теперь перейдите к подготовке сливочной начинки для огурца. Обжарьте семечки на среднем огне на сухой сковороде, постоянно помешивая их, чтобы они не подгорали. На это потребуется примерно 3 минуты. Затем переложите их в любую небольшую емкость.
Cut the cherry tomatoes into small cubes.
Помидоры черри нарежьте мелкими кубиками.
Set aside a small amount of seeds, literally a pinch. In a deep bowl, mix soft cream cheese with tomatoes and seeds. Salt the creamy filling to your taste and mix everything well again.
Отложите небольшое количество семечек, буквально щепотку. В глубокой миске смешайте мягкий сливочный сыр с помидорами и семечками. Посолите сливочную начинку по своему вкусу и еще раз все хорошо перемешайте.
Blot the cucumbers with napkins to remove all the cucumber juice from the cavities. Fill each half with the filling you just made.
Огурцы промокните салфетками, чтобы убрать весь огуречный сок из углублений. Заполните каждую половинку только что приготовленной начинкой.
Finely chop the frillis. Garnish the cucumber appetizer with small pieces of friliss and toasted sunflower seeds.
Нарежьте мелко фриллис. Украсьте закуску из огурца мелкими кусочками фрилисса и обжаренными семенами подсолнуха.
Serve the appetizer immediately. If you leave the dish for a while, the cucumbers will give juice, become limp, and the filling will leak.
Подавайте закуску сразу. Если оставить блюдо на время, то огурцы дадут сок, обмякнут, а начинка подтечет.