Prepare all the necessary ingredients according to the list. Wash and dry all vegetables. If you use young zucchini, you do not need to remove the skin from them.
Подготовьте все необходимые ингредиенты по списку. Все овощи вымойте и обсушите. Если используете молодые кабачки, то кожицу с них снимать не нужно.
Using a vegetable peeler, peel the carrots and grate them on a coarse grater.
С помощью овощечистки снимите кожицу у моркови, натрите ее на крупной терке.
Peel the onion and cut it into thin half rings. If the onion is very large, you can cut it into feathers. Place the carrots and onions in a frying pan with a thick bottom and add a small amount of filtered water. Place the frying pan on the burner and turn it on to maximum heat. Once the water starts to boil, reduce the heat to medium.
Лук очистите от шелухи и нарежьте его тонкими полукольцами. Если лук очень крупный, то можете нарезать его перьями. Морковь с луком выложите на сковороду с толстым дном и залейте небольшим количеством фильтрованной воды. Сковороду поставьте на конфорку и включите на максимальный огонь. Как только вода начнет сильно кипеть, убавьте огонь до среднего.
Simmer the vegetables until soft. If necessary, during cooking, when the water evaporates a lot and only a little remains, add a small amount more. Cut the tomatoes into small cubes and add to the already soft onions and carrots. Do not add water, as tomatoes already contain a lot of juice.
Тушите овощи до мягкости. При необходимости во время приготовления блюда, когда вода сильно испаряется и ее остается совсем чуть-чуть, вливайте еще небольшое ее количество. Помидоры нарежьте кубиками небольшого размера и добавьте к уже мягким луку и моркови. Воду не добавляйте, так как в помидорах и так содержится много сока.
Wash the chicken fillet, pat dry with paper towels, cut into pieces and pass through a meat grinder. As soon as the tomato juice has evaporated, add the minced meat to the pan and mix everything thoroughly. If necessary, add more water.
Куриное филе вымойте, промокните бумажными полотенцами, нарежьте на кусочки и пропустите через мясорубку. Как только испарился помидорный сок, добавьте фарш в сковороду и тщательно все перемешайте. При необходимости добавьте еще водички.
Cut the zucchini into small strips.
Кабачки нарежьте мелкой соломкой.
When the minced meat is completely cooked, add the zucchini strips, stir and simmer everything together for a few more minutes. In this case, the zucchini in the dish will be al dente, they will retain their elasticity. If desired, you can simmer them further, then they will become soft. Finally, add salt to the vegetables and minced meat, stir again and remove the pan from the heat.
Когда фарш полностью готов, добавьте соломку из кабачков, перемешайте и потушите все вместе еще в течение нескольких минут. В этом случае кабачки в блюде будут аль-денте, они сохранят упругость. При желании их можно потушить еще, тогда они станут мягкими. В конце овощи с фаршем посолите, еще раз перемешайте и снимите сковороду с огня.
Serve the dish with sour cream.
Подавайте блюдо со сметаной.