Measure out all the necessary ingredients.
Отмерьте все необходимые ингредиенты.
Peel the banana, break into pieces and place in a blender. Grind the banana pieces into a smooth puree.
Банан освободите от кожуры, поломайте кусочками и положите в блендер. Измельчите кусочки бананов в однородное пюре.
Add eggs, flour and sweetener to the banana puree.
К банановому пюре добавьте яйца, муку и сахарозаменитель.
Mix all ingredients thoroughly.
Хорошенько перемешайте все ингредиенты.
Heat a dry frying pan over medium heat and add a portion of dough (1 tablespoon), forming the future pancake. Fry on both sides until golden brown, reducing heat to almost minimum.
Сухую сковороду разогрейте на среднем огне и выложите порцию теста (1 ст.л.), формируя будущий панкейк. Обжаривате с двух сторон до золотистой корочки, убавив огонь почти до минимального.
Place the finished pancakes in a stack on a plate, brushing each pancake with apple syrup.
Готовые панкейки выложите стопкой на тарелку, смазывая каждый блинчик яблочным сиропом.
Serve pancakes with apple syrup on top.
Подавайте панкейки, полив верхушку яблочным сиропом.