Lay out all the ingredients in front of you. Wash and peel the potatoes.
Разложите все ингредиенты перед собой. Помойте и почистите картофель.
Cut the potatoes into cubes, not too small. Place in a disposable bag (this will make mixing easier). Add dried garlic, paprika, nutmeg, vegetable oil to the potatoes, close the bag and shake well.
Нарежьте картофель кубиками, не слишком мелкими. Сложите в одноразовый пакет (так будет удобнее перемешивать). Добавьте к картофелю сушеный чеснок, паприку, мускатный орех, растительное масло, закрываем пакет и хорошо встряхните.
Distribute the potatoes on a baking sheet and place in an oven preheated to 180°C to bake until golden brown. Depending on the size of the cubes, this will take 20-25 minutes, depending on your oven.
Распределите картофель на противне, отправьте в разогретую до 180°C духовку запекаться до румяной корочки. В зависимости от размера кубиков на это потребуется 20-25 минут, ориентируйтесь по своей духовке.
Slice the mushrooms. They should be about the same size as potatoes. Place in a deep bowl. Finely chop the greens and send them to the mushrooms.
Нарежьте грибы. Они должны быть примерно такого же размера, как картофель. Сложите в глубокую миску. Мелко нашинкуйте зелень, отправьте к грибам.
For dressing, mix sour cream, mustard, finely chopped garlic, pepper. Add to bowl.
Для заправки смешайте сметану, горчицу, мелко нарубленный чеснок, перец. Добавьте в миску.
The potatoes are ready. Hot, straight from the oven, place it in a bowl with the rest of the ingredients, mix gently. Taste and decide if salt is needed; perhaps mushroom salt will be enough.
Картофель готов. Горячим, сразу из духовки, выложите его в миску к остальным ингредиентам, аккуратно перемешайте. Попробуйте и решите, нужна ли соль, возможно, соли от грибов будет достаточно.
Serve the dish hot. Garnish with sprigs of fresh herbs.
Подавайте блюдо горячим. Украсьте веточками свежей зелени.