Lay out all the ingredients in front of you. Prepare boiling water.
Разложите все ингредиенты перед собой. Подготовьте кипяток.
Make the choux pastry. This dough is not only pleasant to work with, does not fall apart during heat treatment, does not crack in the freezer, but also does not require adding flour when rolling, which is very important when frying - the flour in the pan will not burn. Preparing this dough is very simple: pour flour and salt into a deep bowl, pour in boiling water, stir with a spoon, after 5-7 minutes, when the mass is not so hot, pour in the oil and start kneading with your hands. Stir until smooth. Place the dough in a bag or bowl, covering it with film to prevent it from airing, for 20-30 minutes.
Сделайте заварное тесто. Такое тесто не только приятно в работе, не расклеивается при тепловой обработке, не трескается в морозильной камере, но и не требует подсыпа мукой при раскатке, что очень важно при жарке — мука в сковороде не будет гореть. Готовится такое тесто очень просто: в глубокую миску всыпьте муку, соль, влейте кипяток, размешайте ложкой, через минут 5-7, когда масса станет не такой горячей, влейте масло и начните замес руками. Вымешивайте до однородного состояния. Уберите тесто в пакет или миску, накрыв пленкой, чтобы оно не заветрилось, на 20-30 минут.
While the dough is resting, prepare the filling. Mix cottage cheese, grated cheese and chopped herbs. Add salt to taste.
Пока тесто отдыхает, приготовьте начинку. Смешайте творог, натертый сыр и нарубленную зелень. Посолите по вкусу.
Roll out the rested dough into a rope and cut into portions. Roll into balls. These are blanks for future chebureks. Don’t forget to cover the workpieces with film or a towel.
Отдохнувшее тесто раскатайте в жгут, нарежьте на порции. Скатайте шарики. Это заготовки для будущих чебуреков. Не забудбье накрывать заготовки пленкой или полотенцем.
Using a rolling pin, roll each piece into a thin flat cake, place the filling on one side, cover with the other half of the dough, securing the edges. There is no need to put a lot of filling; the cheburek should remain thin and have an equal thickness over its entire surface.
Каждую заготовку при помощи скалки раскатайте в тонкую лепешку, на одну сторону выложите начинку, накройте второй половиной теста, закрепляя края. Не нужно класть много начинки, чебурек должен оставаться тонким и иметь равную толщину по всей своей поверхности.
Fry the pasties over medium heat until they have a nice caramel color. After frying, place them on a paper towel or wire rack to remove excess oil.
Обжарьте чебуреки на среднем огне до приятного карамельного цвета. После обжаривания выложите их на бумажное полотенце или решетку, чтобы удалить излишки масла.
Serve the pasties hot.
Подавайте чебуреки горячими.