Prepare and measure all the necessary ingredients according to the list. Take out the cream cheese in advance, as it will be easier to work with soft cheese during the cooking process. Choose medium or large size champignons.
Подготовьте и отмерьте все необходимые ингредиенты по списку. Сливочный сыр достаньте заранее, поскольку с мягким сыром будет удобнее работать в процессе готовки. Шампиньоны берите среднего или большого размера.
Rinse the champignons thoroughly, then dry them, for example, by placing them on a towel. Using gentle movements, break off the stems of the mushrooms. Using a teaspoon, carefully scoop out some of the pulp from the center to make more room for the filling.
Тщательно промойте шампиньоны, затем обсушите, выложив, например, их на полотенце. Аккуратными движениями отломите у грибов ножки. С помощью чайной ложки аккуратно извлеките немного мякоти из центра, чтобы было больше места для начинки.
Set the caps aside and finely chop the mushroom stems. Peel the onion and chop finely. Mix them together.
Шляпки отложите в сторону, а грибные ножки мелко нарежьте. Репчатый лук очистите и мелко нарежьте. Смешайте их вместе.
Peel the garlic clove and cut it into slices. Pour just a little vegetable oil into the frying pan and place the garlic slices. After a minute, remove the garlic from the oil. Add mushrooms and onions. Fry the ingredients until golden brown. Since the serving size is small, they will fry quickly. Add some salt to the mushrooms and onions and mix well again.
Очистите зубчик чеснока и нарежьте его пластинами. В сковороду влейте совсем немного растительного масла и выложите пластины чеснока. Через минуту извлеките чеснок из масла. Выложите грибы с луком. Жарьте ингредиенты до золотистого оттенка. Так как объем порции небольшой, то они обжарятся быстро. Подсолите грибы с луком и еще раз хорошо перемешайте.
Place the fried vegetables in a deep container. Add cream cheese. Mix everything together well. The filling for the champignons is ready.
Обжаренные овощи переложите в глубокую емкость. Добавьте сливочный сыр. Все вместе хорошо перемешайте. Начинка для шампиньонов готова.
Grate the hard cheese on a fine grater. Cover the baking sheet or pan in which you will bake the appetizer with foil. Place the previously prepared mushroom caps on it. Now stuff each champignon cap with cheese, onions and mushrooms. Sprinkle them with grated cheese on top.
Твердый сыр натрите на мелкой терке. Противень или форму, в которой будете запекать закуску, застелите фольгой. На нее выложите подготовленные ранее шляпки грибов. Теперь начинкой из сыра, лука и грибов нафаршируйте каждую шляпку шампиньона. Сверху посыпьте их тертым сыром.
Preheat the oven to 200°C, then place the prepared snack into it. Cook for 20 minutes on top/bottom mode. In this case, the champignons will bake evenly. Since all ovens operate and bake differently, the cooking time for mushrooms may differ from the recipe's directions. An indicator of the dish's readiness will be the browned cheese.
Разогрейте духовку до 200°С, после чего отправьте в нее подготовленную закуску. Готовьте 20 минут при режиме верх/низ. В этом случае шампиньоны будут равномерно пропекаться. Так как все духовки работают и запекают по-разному, время приготовления грибов может отличаться от указанного в рецепте. Показателем готовности блюда будет подрумяненный сыр.
Serve the stuffed champignons hot. Before serving, the appetizer can be sprinkled with ground black pepper, a mixture of spices, such as French, or finely chopped herbs.
Фаршированные шампиньоны подавайте горячими. Перед подачей закуску можно посыпать черным молотым перцем, смесью специй, например, французской, или мелко порубленной зеленью.