Measure out all the necessary ingredients. Pour water into a saucepan and set to heat
Отмерьте все необходимые ингредиенты. Налейте воду в кастрюлю и поставьте нагреваться
Place cottage cheese in a deep cup.
В глубокую чашку выложите творог.
Add rice flour, sweetener and egg to the cottage cheese.
К творогу добавьте рисовую муку, сахарозаменитель и яйцо.
Mix thoroughly until smooth.
Тщательно перемешайте до однородности.
Dust a table or cutting board with flour.
Припылите стол или разделочную доску мукой.
Place the dough on the table and roll it into a sausage.
Выложите тесто на стол и скатайте его в колбаску.
Cut the resulting “sausage” into pieces 1-1.5 cm thick.
Получившуюся «колбаску» нарежьте на кусочки толщиной 1-1,5 см.
Roll the cut pieces into balls.
Из нарезанных кусочков скатайте шарики.
Place the resulting dumplings in boiling water for 5-7 minutes. When the lazy dumplings float to the surface, take them out and place them on a plate.
Получившиеся вареники закиньте в кипящую воду на 5-7 минут. Когда ленивые вареники всплывут, достаньте их и выложите в тарелку.
Serve lazy cottage cheese dumplings with banana and apple syrup.
Подавайте ленивые вареники из творога с бананом и яблочным сиропом.