Remove the butter from the refrigerator in advance so that it becomes soft, and put the cream in the freezer for a while.
Достаньте заранее масло из холодильника, чтобы оно стало мягким, а сливки ненадолго уберите в морозилку.
Grind soft butter with sugar. Then add milk and eggs and whisk all ingredients. Next, add flour and baking powder.
Мягкое сливочное масло разотрите с сахаром. Затем добавьте молоко и яйца и все ингредиенты взбейте венчиком. Дальше введите муку и разрыхлитель.
Mix the dough thoroughly until smooth. It should turn out like thick sour cream.
Тесто тщательно перемешайте до однородного состояния. Оно должно получится как густая сметана.
Pour the batter into a preheated waffle iron and fry the waffles until golden brown.
В разогретую вафельницу вылейте тесто и обжарьте вафли до румяных корочек.
Whip cold cream until thick foam forms. Then put powdered sugar in them, stir and use immediately, otherwise the cream may settle and become liquid.
Взбейте холодные сливки до образования густой пены. Затем положите в них сахарную пудру, размешайте и сразу же используйте, иначе сливки могут отстояться и сделаться жидкими.
Sprinkle the finished waffles with powdered sugar and decorate with cream.
Посыпьте готовые вафли сахарной пудрой и украсьте кремом.
Decorate the finished waffles with cream with fresh berries. I advise you not to keep the cream for a long time, but after cooking, immediately decorate and try the dessert. Bon appetit!
Украсьте готовые вафли с кремом свежими ягодами. Советую долго не держать крем, а после готовки сразу украшать и пробовать десерт. Приятного аппетита!