Prepare all ingredients, wash and dry mushrooms, vegetables and herbs. Finely chop the greens and peel the onions. Also peel and finely chop the garlic. Cut the bell pepper into strips.
Подготовьте все ингредиенты, вымойте и обсушите грибы, овощи и зелень. Зелень мелко порубите, лук очистите от шелухи. Чеснок также очистите и мелко порубите. Болгарский перец нарежьте соломкой.
Cut the champignons into quarters and place in water. Cook after boiling for 5 minutes. Don't overdo it!
Шампиньоны разрежьте на четвертинки и положите в воду. Варите после закипания 5 минут. Не передержите!
Cut the onion into half rings and fry in oil until tender.
Лук нарежьте полукольцами и обжарьте в масле до готовности.
Combine boiled champignons and fried onions with butter, finely chopped herbs, pepper cut into strips, salt, sugar, paprika, hot pepper, black pepper, coriander, chopped garlic and vinegar in a bowl.
Соедините в миске отварные шампиньоны и жареный лук вместе с маслом, мелко нарубленную зелень, перец, нарезанный соломкой, соль, сахар, паприку, острый перец, черный перец, кориандр, измельченный чеснок и уксус.
Mix everything and put it in the refrigerator for 5-6 hours. Marinated champignons are ready!
Все перемешайте и уберите в холодильник на 5-6 часов. Маринованные шампиньоны готовы!