Prepare and measure all the necessary ingredients.
Подготовьте и отмерьте все необходимые ингредиенты.
Grind the cookies with a blender, add 125 g of melted butter, mix and fill the mold, forming the sides and bottom. Place in the refrigerator for 20 minutes until set.
Блендером измельчите печенье, добавьте 125 г растопленного масла, перемешивайте и заполните форму, формируя борты и дно. Уберите в холодильник на 20 минут до застывания.
Dilute gelatin in 70 g of warm water and leave until it swells.
Желатин разбавьте в 70 г тёплой воды и оставьте до набухания.
In a bowl, mix curd cheese, sour cream, condensed milk. Beat well until smooth.
В миске смешивайте творожный сыр, сметану, сгущенку. Хорошо взбейте до однородности.
Mix the curd mass with the swollen gelatin and pour into the mold. Refrigerate until completely set (about 2 hours).
Смешайте творожную массу с набухшим желатином и вылейте в форму. Уберите в холодильник до полного застывания (около 2 часов).
Prepare caramel. Add sugar to a saucepan, mix with 30 g of water and boil until amber in color. Add 125 g cream, 30 g butter. Stir and leave to cool. Place the caramel layer on top of the curd layer.
Приготовьте карамель. В сотейник добавбьте сахар, смешайте с 30 г воды и кипятите до янтарного цвета. Добавьте 125 г сливок, 30 г масла. Размешайте и оставьте остывать. Карамельный слой выложите на творожный.
Melt milk chocolate with 85 g of cream in a saucepan, let it thicken a little and pour over the top layer. Place in the refrigerator until completely frozen.
В сотейнике растопите молочный шоколад с 85 г сливок, дайте немного загустеть и залейте верхний слой. Уберите в холодильник до полного застывания.