Check all the necessary ingredients, wash the vegetables and herbs, prepare the work surface, turn on the oven to preheat to 180°C.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте овощи и зелень, подготовьте рабочую поверхность, включите духовку разогреваться до 180°C.
Cut the pepper in half and remove the stem and seeds.
Разрежьте перец пополам и очистите от плодоножки и семян.
Grate the cheese on a fine grater.
Натрите сыр на мелкой терке.
Finely chop the greens.
Мелко порежьте зелень.
Place greens, cottage cheese, finely chopped garlic and cheese in a deep bowl.
Положите в глубокую миску зелень, творог, мелко нарезанный чеснок и сыр.
Mix the pepper filling until smooth.
Смешайте начинку для перцев до однородности.
Stuff the peppers with filling.
Нафаршируйте перчики начинкой.
Place the peppers in a baking tray and sprinkle with cheese.
Положите перчики в противень для запекания и посыпьте сыром.
Bake the peppers in the oven for 10-15 minutes.
Выпекайте перчики в духовке в течение 10-15 минут.
Serve the peppers hot, garnished with fresh herbs.
Подавайте перчики горячими, украшенными свежей зеленью.