Prepare your food. Mussels should be selected unopened with large shells. First, carefully open the mussels with a knife and remove the second flap of each shell, cut off the muscle and stomach of the mussel, then rinse the seafood.
Подготовьте продукты. Мидии надо выбирать нераскрытые с большими раковинами. Предварительно аккуратно вскройте мидии ножом и удалите вторую створку каждой раковины, срежьте мышцу и желудок у мидии, затем промойте морепродукты.
Fill half of the wings with sauce with caviar and a whole mussel, the other half with sauce of mayonnaise, garlic with butter and mussel. Sprinkle grated cheese on top.
Половину створок начините соусом с икрой и целой мидией, вторую — соусом из майонеза, чеснока со сливочным маслом и мидией. Сверху присыпьте натертым сыром.
Sprinkle salt evenly onto a baking sheet to make a “pillow” and place the mussels.
На противень высыпьте равномерно соль, чтобы сделать "подушку", выложите мидии.
Bake in the oven at 180˚C for about 15 minutes.
Запекайте в духовке при 180 ˚C примерно 15 минут.
It is better to cool slightly before serving. Pairs perfectly with dry white wine.
Перед подачей лучше немного остудить . Отлично сочетается с белым сухим вином.