Prepare and measure all the necessary ingredients.
Подготовьте и отмерьте все необходимые ингредиенты.
Defrost the dough, roll it out with a rolling pin in all directions on a surface previously sprinkled with flour.
Тесто разморозьте, раскатайте скалкой во все стороны на поверхности, предварительно присыпанной мукой.
Top with chopped apples, banana, granulated sugar and cinnamon. Roll into a roll and pinch the edges.
Сверху положите нарезанные яблоки, банан, присыпьте сахарными песком и корицей. Закатайте в рулет и прищипните края.
Brush the strudel halfway with water and egg.
Смажьте штрудель яйцом наполовину с водой.
Place on a greased baking sheet and bake in a preheated oven at 220˚C for 30 minutes.
Выложитье на смазанный противень и выпекайте в разогретом духовом шкафу при 220 ˚C 30 минут.
Sprinkle the strudel with powdered sugar.
Посыпьте штрудель сахарной пудрой.
Before serving, sprinkle with powdered sugar and garnish with basil or rosemary leaves.
Перед подачей посыпьте сахарной пудрой, украсьте листьями базилика или розмарина.