Prepare and measure all the necessary ingredients.
Подготовьте и отмерьте все необходимые ингредиенты.
Mix yeast, a pinch of sugar and a few tablespoons of warm milk and leave the dough for 15 minutes in a warm place.
Смешайте дрожжи, щепотку сахара и несколько ложек теплого молока и поставьте опару на 15 мин в теплое место.
Lightly beat eggs with sugar in a bowl, add salt and softened butter, add the remaining milk. Mix everything.
Взбейте слегка в миске яйца с сахаром, добавьте соль и размягченное сливочное масло, добавьте оставшееся молоко. Все перемешайте.
Add the prepared dough to the mixed liquid ingredients, stir, add the sifted flour.
Готовую опару введите в смешанные жидкие ингредиенты, перемешате, добавьте просеянную муку.
Gently knead the dough, add vegetable oil, mix with a spoon, spatula or hand. Important: do not overfill the dough with flour; it should be sticky.
Аккуратно замесите тесто, добавьте растительное масло, перемешайте ложкой, лопаткой или рукой. Важно: не забивайте тесто мукой, оно должно быть липким.
Leave to proof for 1-2 hours in a warm place, covering the contact with foil.
Поставьте на расстойку на 1-2 часа в теплое место, прикрыв вконтакт пленкой.
Roll out the dough into arbitrary flat cakes. Grease with sauce, add the filling to your taste, sprinkle with cheese and place in the oven for 15 minutes at 200˚C. Monitor the readiness of the pizza.
Раскатайте тесто на произвольные лепешки. Смажьте соусом, выложьте начинку на свой вкус, посыпьте сыром и отправьте в духовку на 15 минут при 200 ˚C. Контролируйте готовность пиццы.