Lay out all the ingredients. Prepare the meat, wash and peel the vegetables.
Разложите все ингредиенты. Подготовьте мясо, овощи помойте и очистите.
Cut the fillet into slices, cover with cling film, and beat. Place foil on a baking sheet and place chicken on top. Due to this, you can cook meat without using additional oil. Salt and pepper.
Нарежьте филе на ломти, укройте пищевой пленкой, отбейте. Выложите на противень фольгу, сверху положите курицу. За счёт этого можно готовить мясо без использования дополнительного масла. Посолите, поперчите.
Cut vegetables and mushrooms: onions into half rings, tomatoes into rings. Place champignons, onions, and tomatoes on the meat.
Нарежьте овощи и грибы: лук полукольцами, помидоры кольцами. Выложите на мясо шампиньоны, лук, помидоры.
Make a cheese cap. To do this, grate the cheese on a fine grater, add garlic pressed through a garlic press, mayonnaise, sour cream, mix everything well. Spread the resulting cheese mixture over the tomatoes.
Сделайте сырную шапку. Для этого натрите сыр на мелкой терке, добавьте чеснок продавленный через чеснокодавилку, майонез, сметану, все хорошо перемешайте. Получившуюся сырную смесь намажьте поверх помидоров.
Place the chicken in a preheated oven for 30-35 minutes at 180°C.
Отправьте курицу в разогретую духовку на 30-35 минут при 180°С.
Serve with vegetables and garnish with herbs.
Подавайте с овощами украсив зеленью.