Lay out all the ingredients. Wash and peel the potatoes.
Разложите все ингредиенты. Картофель помойте и очистите.
Prepare the dough. Pour a glass of water (or milk) into a container and break the eggs. Mix well and add salt. Let stand until the salt dissolves and then, gradually adding flour, make the dough (like dumplings). The dough should be tight and not stick to your hands. Put it in a bag and let it rest, then knead it again and divide it into eight equal parts.
Приготовьте тесто. Налейте в ёмкость стакан воды (можно молока) и разбейте яйца. Хорошо перемешайте и добавьте соль. Дайте постоять, чтобы соль разошлась и повторно, постепенно добавляя муку, заведите тесто (как на пельмени). Тесто должно получиться тугим и не прилипать к рукам. Положите его в пакет и дайте отлежаться, после ещё раз разомните и разделите на восемь равных частей.
Finely chop the cabbage, onion and potatoes. Mix everything with minced meat, add salt, pepper and spices to taste. You can add one egg as a binder.
Мелко нарубите капусту, лук и картофель. Смешайте всё с фаршем, добавьте соль, перец и специи по вкусу. Как связующее можно добавить одно яйцо.
Roll out the divided dough to the thickness of pancakes. Spread the minced meat evenly on top in a thin layer.
Поделенное тесто раскатайте до толщины блинов. Сверху тонким слоем равномерно разложите полученный фарш.
Roll up the rolls and place them on the grates of the pressure cooker. Let it steam. After 50-60 minutes the dish is ready.
Сверните рулетики и уложите на решетки мантоварки. Поставьте париться. Через 50-60 минут блюдо готово.
Cut the finished rolls and decorate with herbs.
Готовые рулетики нарежьте и украсьте зеленью.