Lay out all the ingredients in front of you. Prepare a 23 cm diameter mold. Melt the coconut oil.
Разложите все ингредиенты перед собой. Подготовьте форму диаметром 23 см. Кокосовое масло расплавьте.
Prepare the crust mixture. To do this, add a packet of vanilla to the flour, salt on the tip of a knife and mix everything. Next, add the liquid ingredients: melted coconut oil and milk. Stir the mixture well until fine crumbs are obtained.
Приготовьте смесь для коржа. Для этого добавьте в муку пакетик ванилина, соли на кончике ножа и все перемешайте. Далее добьте жидкие ингредиенты: расплавленное кокосовое масло и молоко. Смесь хорошо размешивайте до получения мелкой крошки.
Prepare the curd layer. Mix cottage cheese, eggs and sugar substitute. Grind the entire mass with a fork. If there are a lot of lumps, use an immersion blender. The result should be a soft, homogeneous mixture.
Приготовьте творожный слой. Смешайте творог, яйца и заменитель сахара. Всю массу перетрите вилкой. Если комочков много комочков, используйте погружной блендер. В итоге должна получиться нежная однородная смесь.
Place baking paper on the bottom of the pan and grease the sides with oil. For the base, place two-thirds of the crumbs on the bottom, lightly compact everything. Place the curd layer and smooth it out with a spatula. Sprinkle the remaining crumbs on top and place in an oven preheated to 180℃ for 30 minutes. Depending on the oven, the time may decrease/increase. After the cheesecake has browned, you can take it out.
На дно формы положите пекарскую бумагу, смажьте стенки маслом. Для основы на дно выложите две трети крошки, слегка утрамбуйте все. Выложите творожный слой, выровняйте его лопаткой. Сверху присыпьте оставшейся крошкой и отправьте в разогретую до 180℃ духовку на 30 минут. В зависимости от духовки время может уменьшиться/увеличиться. После того, как ватрушка прирумянилась, можно вытаскивать.
Before serving, it is advisable to let the dish cool after the oven and put it in the refrigerator for an hour or two. The cheesecake will then set and will not fall apart as much as if you start eating it hot.
Перед подачей желательно дать блюду остыть после духовки и отправить в холодильник на часок, другой. Ватрушка тогда схватится, не будет так разваливаться, как если начать ее есть горячей.