Prepare all ingredients. Place a saucepan filled with 1-1.5 liters of water over high heat until the water in the saucepan boils.
Подготовьте все ингредиенты. Поставьте кастрюлю наполненную на 1-1.5л водой на сильный огонь, чтобы вода в кастрюле закипела.
Take a small bowl, spread a film or bag in it, grease the film with oil. Break the egg into a small bowl and add salt.
Возьмите небольшую миску, расстелите в ней пленку или пакет, смажьте пленку маслом. Разбейте в небольшую миску яйцо, посолите.
Tie the film with the egg, place it in a pan of boiling water, reducing the heat to low. Wait 5 minutes and remove the eggs from the pan. Remove the film from the eggs and wipe with a paper towel to remove excess moisture.
Свяжите пленку с яйцом, положите её в кастрюлю с кипящей водой, убавив огонь до минимума. Ждите 5 минут и вытаскивайте яйца из кастрюли. Избавьте яйца от пленки, протрите бумажным полотенцем, чтобы убрать лишнюю влагу.
You can serve it however you like; personally, I serve it without unnecessary details. You can garnish with herbs and serve with fresh vegetables and toast or bacon.
Подавать можно, как душе угодно, лично я подаю без лишних деталей. Можно украсить зеленью, подать со свежими овощами и поджареными тостами или беконом.