Lay out all the ingredients in front of you.
Разложите все ингредиенты перед собой.
Prepare the dough. Grate the margarine, add cottage cheese, flour and salt. Knead the dough. Give it a little rest.
Приготовьте тесто. Маргарин натрите на тёрке, добавьте творог, муку и соль. Замесите тесто. Дайте немного отдохнуть.
Prepare the filling. Fry mushrooms with onions. The more filling, the tastier. To fill, mix sour cream with grated cheese.
Приготовьте начинку. Обжарьте грибы с луком. Чем больше начинки, тем вкуснее. Для заливки смешайте сметану с натертым на крупной тёрке сыром.
Divide the dough into two unequal parts in a 3:1 ratio. Distribute most of it into a mold with high sides. Place the filling. It should occupy approximately half the height of the sides. Roll out a smaller part of the dough into a layer to fit the mold, place it on top of the filling, slightly securing it to the sides. Place the filling on top and place the dish in an oven preheated to 180℃ for 30-40 minutes.
Тесто разделите на две неравные части в пропорции 3:1. Большую часть распределите по форме с высокими бортиками. Выложите начинку. Она должна занимать примерно половину от высоты бортиков. Меньшую часть теста раскатыайте в пласт по размеру формы, уложите сверху на начинку, чуть скрепляя с бортиками. Сверху выложите заливку и отправьте блюдо в разогретую до 180℃ духовку минут на 30-40.
Serve hot.
Подавайте горячим.