Lay out the ingredients in front of you. Wash the meat.
Разложите ингредиенты перед собой. Мясо помойте.
Marinate the meat. To do this, coarsely chop the onion and place in a bowl. Add chicken legs. Season well, add salt and paprika. Mix with your hands to help the spices absorb better. Cover with film and refrigerate for 2 hours.
Промаринуйте мясо. Для этого крупно нарежьте лук и сложите в миску. Добавьте куриные ножки. Хорошо поперчите, посолите и добавьте паприку. Перемешайте руками, чтобы специи лучше впитались. Накройте пленкой и уберите в холодильник на 2 часа.
Take out the meat. Let the juice drain. Grill on the grill for 10 minutes on each side.
Достаньте мясо. Дайте соку стечь. Жарьте на мангале по 10 минут с каждой стороны.
Serve the dish hot with herbs and fresh vegetables.
Подавайте блюдо горячим с зеленью и свежими овощами.