Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Divide the duck meat into pieces and boil it in salted water until half cooked for 45 minutes.
Разделите мясо утки на части и отварите его в подсоленной воде до полуготовности в течение 45 минут.
Place rice on one half of the baking sheet and buckwheat on the other.
Насыпьте на одну половину противня рис, на другую – гречку.
Season the meat with mayonnaise, pepper and finely grated garlic. Place the meat on rice and buckwheat.
Заправьте мясо майонезом, перцем и мелко натертым чесноком. Разложите мясо на рис и гречку.
Pour the water in which the meat was cooked into a baking tray (rice and buckwheat should be completely immersed in the broth). Place the dish in the oven for 30 minutes.
Налейте воду, в которой готовилось мясо, в противень (рис и гречка должны быть полностью погружены в бульон). Отправьте блюдо в духовку на 30 минут.
Before serving, sprinkle the dish with dill and green onions.
Перед подачей на стол посыпьте блюдо укропом и зеленым луком.