Soak the chanterelles in water.
Замочите лисички в воде.
Wash and chop (but not finely) the mushrooms.
Помойте и нарежьте (но не мелко) грибы.
Chop the onion and fry it in a frying pan, then add the mushrooms to it. Cook them with the lid closed.
Нарежьте лук и обжарьте его на сковороде, затем добавьте к нему грибы. Готовьте их под закрытой крышкой.
Peel and cut the potatoes.
Очистите и нарежьте картофель.
Transfer the mushrooms and onions to a plate and fry the potatoes in the vacated frying pan.
Переложите грибы с луком на тарелку и пожарьте картошку на освободившейся сковороде.
Combine potatoes and mushrooms, add salt. Bring to readiness under the lid.
Соедините картошку и грибы, посолите. Доведите до готовности под крышкой.
Before serving, sprinkle the dish with finely chopped dill and parsley for better appearance, taste and smell.
Перед подачей посыпьте блюдо мелко нарезанными укропом и петрушкой, для лучшего вида, вкуса и запаха.