Preheat the oven to 180°C. Thaw puff pastry at room temperature. Clean the mackerel and separate the fillets from the bones.
Разогрейте духовку до 180 °С. Разморозьте слоеное тесто при комнатной температуре. Очистите скумбрию и отделите филе от костей.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте лук.
Roll out the dough (but not too thin), place half the mackerel fillet in the middle, add salt, and put half the onion on top. Cut the edges of the dough into strips, overlap each other, and fasten them so that they do not come apart. Brush the top with beaten egg and sprinkle with sesame seeds.
Раскатайте тесто (но не сильно тонко), посередине выложите половину филе скумбрии, посолите, сверху положите половину лука. Края теста нарежьте на полоски, сложите внахлест друг на друга, скрепите, чтобы не расклеилось. Смажьте сверху взбитым яйцом и присыпьте кунжутом.
Place the roll on a baking sheet lined with greased parchment or foil. Bake for 30-40 minutes.
Выложите рулет на противень, застеленный смазанными маслом пергаментом или фольгой. Выпекайте в течение 30-40 минут.